Η πληρωμή των αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα Geekers.gr πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής ή συνδυασμό αυτών:

 • Μετρητά με αντικαταβολή. Πληρώνεις την αξία της παραγγελίας σου (στην οποία περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής), με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρίας courier που σου παραδίδει το δέμα.
  Προσοχή! Πληρώνεις μόνο το ποσό για το οποίο έχεις συμφωνήσει κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Σε καμμία περίπτωση δε θα επιβαρυνθείς με επιπλέον έξοδα, εκτός αν εμείς σε έχουμε ενημερώσει σχετικά ή σου έχουμε αποστείλει νέο αντίγραφο παραγγελίας. Το ποσό της αντικαταβολής αναγράφεται πάντα στο συνοδευτικό δελτίο ταχυμεταφοράς του δέματος (voucher) που εκδίδει η εταιρία courier.
 • Πληρωμή με κάρτα. Ανακατεύθυνση στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Αν επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα, επιλέγεις στην φόρμα παραγγελίας σου τη επιλογή «πληρωμή με πιστωτική κάρτα». Μπορείς να αγοράσεις προϊόντα με δόσεις (έως 6) μέσω της πιστωτικής σου κάρτας εφόσον το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου ξεπερνάει τα 200,00€. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά οι δόσεις είναι άτοκες. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση για αυτή τη μέθοδο πληρωμής. 
 • PayPal. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεσαι αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και την εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτεις λογαριασμό PayPal, μπορείς να εγγραφείς εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σου κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.
  Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείς να μεταφερθείς εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Επισημαίνουμε ότι και για αυτή τη μέθοδο πληρωμής δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.
 • Κατάθεση. Αν γνωρίζεις το ακριβές ποσό της παραγγελίας σου που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείς προκαταβολικά την οφειλή σου σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας K.R. ELECTRONICS IKE στην οποία ανήκει το geekers.gr:
  • Piraeus Bank: GR 55 0171 5610 0065 6114 6975 074

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους παρακάτω μόνον τρόπους:

 • Για αποστολές εντός Ελλάδος, το κόστος της μεταφοράς είναι 2,99 ευρώ για παραγγελίες έως 50 ευρώ. Για παραγγελίες κόστους πάνω από 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier / Πόρτα-Πόρτα & Γενική Ταχυδρομική.
 • Για αποστολές στο εξωτερικό θα ισχύει ο κατάλογος των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
 • Η παραλαβή των προϊόντων για παραγγελίες εντός Ελλάδος θα γίνεται σε 24 με 48 ώρες (1-2 εργάσιμες ημέρες – εκτός συνθηκών ανωτέρας βίας).

Main Menu

×