Apple AirPods Max On-Ear Headphones με Active Noise Cancellation – Ασημί

649,00

Παράδοση έως 30 ημέρες

Κωδικός Είδους: MGYJ3AM/A Κατηγορία: Tags: , ,

Τα πρώτα On-Ear ακουστικά της Apple είναι εδώ και δικαιολογούν στο έπακρο την τιμή τους!

Κανείς δεν εξεπλάγη όταν η εταιρία από το Cupertino ανακοίνωσε τα νέα AirPods Max. Τα πρώτα on-ear ακουστικά της Apple αποτελούσαν το χειρότερα κρυμμένο μυστικό του κόσμου της τεχνολογίας για μήνες!

Αυτό που εξέπληξε πολλούς ήταν η τιμή τους, που τα καθιστά ένα από τα ακριβότερα Noise Cancelling ακουστικά ξεπερνώντας ακόμα και Premium κατασκευαστές. Μπορούν όμως να δικαιολογήσουν την τιμή τους;

Η σύντομη απάντηση είναι: Σίγουρα ΝΑΙ. Είναι τόσο καλύτερα από τον ανταγωνισμό που η απόδοσή τους ξεφεύγει από το χώρο των ασύρματων ακουστικών καθημερινής χρήσης και αγγίζει τα δυσθεώρητα ύψη των High Fidelity ακουστικών.

Ξεχωρίζουν γιατί:

 • διαθέτουν εκπληκτικό ήχο τον καλύτερο από κάθε ακουστικό της εταιρίας
 • προσφέρονται με ενεργό noise-cancelling και λειτουργία διαφάνειας που επαναφέρει τους ήχους του περιβάλλοντος με ένα άγγιμα
 • πρωτοπορούν με τεχνολογία spatial audio για διαχωρισμό ήχου εφάμιλο προηγμένης κινηματογραφικής αίθουσας
 • είναι κατασκευασμένα να αντέχουν χάρη στην ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής τους
 • ελκύουν τα βλέμματα ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται χάρη στη πρωτότυπης σχεδιάσης θήκη μεταφοράς

Άνεση

Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία πώς η Apple δεν τσιγκουνεύτηκε στα υλικά των Airpods Max. Συγκρινόμενα με κορυφαία Noise Cancelling ακουστικά (όπως π.χ. τα Sony WH-1000XM4) δεν θα έχει κανείς πρόβλημα να ξεχωρίσει τη διαφορά στα υλικά που δικαιολογούν την διαφορά των 200 ευρώ στην τιμή!

Τα άλλα ακουστικά μοιάζουν κατασκευαστικά φθηνά μπροστά τους. Τα AirPods Max είναι κατασκευασμένα από δύο μασίφ κομμάτια ανοδιωμένου αλουμινίου που συνδέονται μεταξύ τους με ένα headband από ανοξείδωτο ατσάλι. Μεταξύ των ακουστικών και του κεφαλιού τα memory foam μαξιλαράκια αγκαλιάζουν απαλά τα αυτιά, δημιουργώντας ένα απίστευτα ελαφρύ και ταυτόχρονα εκπληκτικά αποτελεσματικό σφραγισμένο χώρο που αποκλείει κάθε εξωτερικό θόρυβο.

Tα premium υλικά κατασκευής των AirPods Max μπορεί να τα καθιστούν βαρύτερα (στα 385 γραμμάρια είναι περίπου 100 γραμμάρια βαρύτερα από τα προαναφερθέντα Sony) αλλά χάρη στον μελετημένο και πολύ αποτελεσματικό διαμοιρασμό του βάρους τους, ο χρήστης δεν αισθάνεται κάποιο σημείο πίεσης ούτε νιώθει το βάρος τους. Αυτό διευκολύνει πολύ μακρόχρονες ακροάσεις χωρίς διαλείμματα και δεν δημιουργεί αίσθημα δυσφορίας ή κούρασης.

Απόδοση Μουσικής

Οι οδηγοί των 40mm από διπλό δακτυλιοειδή μαγνήτη νεοδυμίου κρατούν σε όλο το φάσμα των ακουστικών συχνοτήτων την συνολική αρμονική παραμόρφωση κάτω από το 1%. Αυτοί οι αριθμοί κατατάσουν τα AirPods Max στα επίπεδα του High End Audio!

Η τεχνολογία spatial audio με τη δυναμική παρακολούθηση κεφαλής παρέχει ήχο που περιβάλλει τον χρήστη, σα να βρίσκεται σε κινηματογραφική αίθουσα. Λειτουργεί με ταινίες, τηλεόραση και εφαρμογές που υποστηρίζουν αναπαραγωγή video.

Αναφορικά με την αναπαραγωγή high end ήχου, τα AirPods Max υποστηρίζουν 5.1, 7.1 ακόμα και Dolby Atmos περιεχόμενο αλλά προσφέρονται και για μουσικά ταξίδια χάρη στη ζωηρή και ακριβή αποτύπωση των οργάνων. Είτε προορίζονται για ακρόαση high fidelity περιεχομένου, είτε για καθημερινή χρήση Spotify, Tidal, flac κ.α. τα αποτελέσματα είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικά της τιμής τους!

Θήκη και Ultra-low-power Mode

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό των AirPods Max είναι η θήκη τους. Εκτός από την εκκεντρική της σχεδίαση που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα ακόμα και όταν τα ακουστικά δεν χρησιμοποιούνται, είναι εξαιρετικά χρήσιμη καθώς όταν τα Max εισέρχονται σε αυτήν μπαίνουν αυτόματα σε λειτουργία ultra-low-power και διατηρούν τη φόρτισή τους για μήνες.

Διάρκεια μπαταρίας

Η Apple υποστηρίζει ότι με 5 λεπτά φόρτισης τα Max προσφέρουν 1,5 ώρα ακρόασης με ενεργοποιημένο Noise Cancelling. Από πλήρη φόρτιση τα ακουστικά έχουν αυτονομία μεγαλύτερη των 20 ωρών! Υπέραρκετή ακόμα και για πολύωρα ταξίδια.

Ενεργή ακύρωση θορύβου

Τα AirPods Max διαθέτουν χάρη στην κατασκευή τους, κορυφαίο Noise Cancelling απομονώνοντάς από τον έξω κόσμο ώστε ο χρήστης να εστιάζει μόνο στη μουσική του. Η ακύρωση θορύβου προσαρμόζεται διαρκώς 200 φορές ανά δευτερόλεπτο για πραγματικά καθηλωτικό ήχο.

Φυσικά χάρη στο φυσικό πλήκτρο του δεξιού ακουστικού μπορεί να ενεργοποιείται και η Λειτουργία Διαφάνειας που επαναφέρει τους ήχους του περιβάλλοντος με μια κίνηση!

Κορυφαία τεχνολογία στην υπηρεσία της Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου

Στην αιχμή της τεχνολογίας, η Apple για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, έχοντας εγκαταστήσει τα H1 chip της σε κάθε ένα από τα ακουστικά.

Οι επεξεργαστές αυτοί χρησιμοποιούν οκτώ ηχητικούς πυρήνες δημιουργώντας απίστευτα χαμηλό λανθάνοντα χρόνο επεξεργασίας ήχου ενώ ένα ένατο μικρόφωνο είναι υπεύθυνο για την καθαρότητα της φωνής του χρήστη στις κλήσεις και τις φωνητικές εντολές. Όπως προαναφέρθηκε, υπολογίζεται πώς τα ακουστικά πραγματοποιούν περίπου 200 διορθώσεις το δευτερόλεπτο για να προσφέρουν ενεργά την πιο σωστή απομοίωση θορύβου που υπήρξε μέχρι σήμερα.

Διαισθητικά πλήκτρα και υποστήριξη Siri

Σε αντίθεση με ακουστικά που έχουν αποκλειστικά touch χειριστήρια και αμφίβολη απόκριση, η Apple έχει ενσωματώσει στο πάνω μέρος του δεξιού ακουστικού δύο φυσικά κουμπιά.

Ένα πλήκτρο που ενεργοποιεί / απενεργοποιεί τη λειτουργία απομείωσης θορύβου και ένα περιστροφικό κουμπί εμπνευσμένο από την ψηφιακή κορώνα του Apple Watch.

Το τελευταίο ρυθμίζει εύκολα την ένταση του ήχου (κίνηση δεξιά/αριστερά), με απλό κλικ έχει λειτουργία play/pause ενώ με διπλό/τριπλό κλικ παρέχει λειτουργία skip/skip back (μεταφορά στο επόμενο/προηγούμενο τραγούδι).

Κρατώντας το πατημένο ενεργοποιείται η Siri κάτι που φυσικά μπορεί να γίνει και απλά με την εκφώνηση από πλευράς του χρήστη της γνωστής εντολής ‘Hey Siri’!

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

 • Τεχνολογία Active Noise Cancellation
 • Λειτουργία Audio Share (2 AirPods + 1 iPhone / iPad / iPod Touch / Apple TV)
 • Με θήκη μεταφοράς που ενεργοποιεί τη λειτουργία Ultra-low-power
 • Ήχος υψηλής ευκρίνειας
 • Αυτονομία: 20+ ώρες συνεχής αναπαραγωγής πολυμέσων, μουσικής, video με ενεργό το Active Noise Cancellation
 • Υψηλής ευκρίνειας μικρόφωνο
 • Χρώμα: Silver
 • Bluetooth: version 5.0
 • Βάρος ακουστικών: 385 γραμμάρια
 • Βάρος Θήκης μεταφοράς: 134,5 γραμμάρια
 • Διαστάσεις: 168,6 x 83,4 x 187,3 χιλιοστά
 • Sensors:
  Οπτικός (2, από 1 σε κάθε ακουστικό)
  Θέσης (2, από 1 σε κάθε ακουστικό)
  Αναγνώρισης θήκης (2, από 1 σε κάθε ακουστικό)
  Επιτάχυνσης (2, από 1 σε κάθε ακουστικό)
  Γυροσκόπιο (1 στο αριστερό ακουστικό)
 • Φόρτιση: μέσω θύρας Lightning

Συμβατότητα (ενδεικτική) :

 • iPhone Models
  iPhone 12
  iPhone 12 Mini
  iPhone 12 Pro
  iPhone 12 Pro Max
  iPhone 11
  iPhone 11 Pro
  iPhone 11 Pro Max
  iPhone XS
  iPhone XS Max
  iPhone XR
  iPhone X
  iPhone 8
  iPhone 8 Plus
  iPhone 7
  iPhone 7 Plus
  iPhone 6s
  iPhone 6s Plus
  iPhone SE 2nd Gen.
  iPhone SE 1st Gen.
  iPod Models
  iPod touch (7th generation)
 • Mac Models
  MacBook
  MacBook Air
  MacBook Pro
  iMac
  iMac Pro
  Mac mini
 • iPad Models
  iPad Pro 12.9-inch
  iPad Pro 11-inch
  iPad Pro 10.5-inch
  iPad Pro 9.7-inch
  iPad
  iPad Air
  iPad mini
 • Apple Watch Models
  Apple Watch Series 1-6 & SE
 • Apple TV Models
  Apple TV 4K
  Apple TV HD

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 500 g
Κατασκευαστής

Τύπος προϊόντος

,

Χρώμα

Εγγύηση

2 ετών επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας

Υλικό κατασκευής

, ,

Δικαίωμα κριτικής έχουν μόνο πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.

Main Menu

Apple AirPods Max On-Ear Headphones με Active Noise Cancellation - Ασημί

×