Η πληρωμή των παραγγελιών σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα  Geekers.gr πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Μετρητά με αντικαταβολή
   Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας (στην οποία συνυπολογίζονται και τα έξοδα αποστολής), με μετρητά στον οδηγό του geekers που σας παραδίδει το δέμα. Η επιβάρυνση της παραγγελίας σου για πληρωμή μετρητοίς είναι 2,00€.
  • Πληρωμή με κάρτα. Ανακατεύθυνση στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. 
   Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, επιλέγετε στην φόρμα παραγγελίας σας την επιλογή «πληρωμή με πιστωτική κάρτα». Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις (έως 6) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας εφόσον το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας ξεπερνάει τα 200,00€. Διευκρινίζουμε ότι αν δεν αναφέρεται διαφορετικά οι δόσεις είναι άτοκεςΔεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση για αυτή τη μέθοδο πληρωμής. 
  • PayPal.
   Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και την εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.
   Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείς να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Επισημαίνουμε ότι και για αυτή τη μέθοδο πληρωμής δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Κατάθεση. 
   Αν γνωρίζετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε προκαταβολικά την οφειλή σας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Gric Group Α.Ε. στην οποία ανήκει το geekers.gr:

   • Τράπεζα Πειραιώς
    Δικαιούχος: GRIC GROUP AE
    IBAN: GR37 0171 5610 0065 6116 0978 124
    SWIFT/BIC: PIRBGRAA
   • Optima Bank
    Δικαιούχος: GRIC GROUP AE
    IBAN: GR3303400140014010879027197
    SWIFT/BIC: IBOGGRAA

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους παρακάτω μόνον τρόπους:

 • Για αποστολές εντός Ελλάδος, το κόστος της μεταφοράς είναι 2,99€ για παραγγελίες έως 60,00€. Για παραγγελίες κόστους πάνω από 60,00€, τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Courier. Διευκρινίζουμε ότι το κόστος της αντικαταβολής σε περιπτώσεις επιλογής αυτής της μεθόδου πληρωμής δεν είναι δωρεάν καθώς αυτό αποτελεί ξεχωριστή χρεώσιμη υπηρεσία.
 • Για αποστολές στο εξωτερικό ισχύει ο κατάλογος των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
 • Η παραλαβή των προϊόντων για παραγγελίες εντός Ελλάδος γίνεται σε 24 με 48 ώρες (1-2 εργάσιμες ημέρες – εκτός συνθηκών ανωτέρας βίας).

Main Menu