1. Εισαγωγή

  Το www.geekers.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης αξεσουάρ και gadget μέσω διαδικτύου. Η ως άνω επιχείρηση αποτελεί τον εξ αποστάσεως πωλητή έναντι του καταναλωτή κατά την έννοια της ισχύουσας νομοθεσίας. Τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας είναι:

  GRIC GROUP Α.Ε.

  ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 507 ● 153 43 ● ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  ΑΦΜ: 801659629 ● Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

  ΤΗΛ: 210 60 03 500

 2. Πεδίο εφαρμογής

  Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα GEEKERS, το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.geekers.gr  και ανήκει στην ως άνω επιχείρηση. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.
  Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές.

 3. Τροποποίηση όρων και προϋποθέσεων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος

  Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματός της και των πραγματοποιούμενων μέσω αυτού συναλλαγών, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

  Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης. Η ίδια η ιστοσελίδα, καθώς και όλα τα σχετικά προϊόντα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικώς, των διακριτικών τίτλων και γνωρισμάτων, εμπορικών σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λπ. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Κάθε κείμενο ή εικόνα χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Τα πνευματικά δικαιώματα της Ιστοσελίδας geekers.gr ανήκουν στην επιχείρηση. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή του περιεχομένου της Ιστοσελίδας geekers.gr με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή φωτοτυπικό, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια.
  Ως προς την προστασία των πνευματικών σας δεδομένων παρακαλούμε επιλέξτε την ειδική ενότητα στην κατηγορία «Πληροφορίες» με την ονομασία «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».

 5. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

  Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος και γενικώς οι συναλλακτικές σχέσεις μεταξύ της επιχείρησης και των χρηστών/πελατών της διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, ενώ αρμόδια για την επίλυση τυχόν διαφορών ορίζονται τα Δικαστήρια της Αθήνας, όπου και η έδρα αυτής.

 6. Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα:

  H επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της επιχείρησης όσο και των πραγματοποιούμενων, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Λαμβανομένης υπ’ όψη της φύσης των συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (ελάχιστος αναγκαίος χρόνος ενημέρωσης συστήματος, τυχόν διακοπή λειτουργίας ιστοσελίδας, αυξημένη ζήτηση που επηρεάζει τη διαθεσιμότητα κ.λπ.), η επιχείρηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση ενημέρωση του συστήματος σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής, μεταβολής των παρεχόμενων πληροφοριών.
  Σε κάθε περίπτωση προβλήματος ή διευκρινίσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο  2106000456 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση customerservice@geekers.gr.

 7.  Σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως

  Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).
  Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων.

 8. Τρόποι πληρωμής

  Η πληρωμή των αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης, δύναται να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τους κατωτέρω τρόπους πληρωμής:
  (1) Αντικαταβολή (Extra Χρέωση 1,99 ευρώ). Παρέχεται η δυνατότητα στο χρήστη να δηλώσει σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και να εξοφλήσει με μετρητά την ημέρα της παραλαβής της παραγγελίας  στο χώρο του.
  (2) Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα (μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμών της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
  (3) PayPal. Για να καλυφθούν οι χρεώσεις του PayPal, ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση που θα εφαρμόζεται στο τελικό ποσό πληρωμής.
  (4) Τραπεζικό Έμβασμα

 9. Έξοδα αποστολής

  (α) Για αποστολές εντός Ελλάδος το κόστος της μεταφοράς είναι 1,99 ευρώ με ταχυμεταφορά (Γενική Ταχυδρομική).
  (β) Για αποστολές στο εξωτερικό θα ισχύει ο κατάλογος των Ελληνικών ταχυδρομείων.
  Η παραλαβή των προϊόντων για παραγγελίες εντός Ελλάδος θα γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (εκτός συνθηκών ανωτέρας βίας).
  Για τυχόν περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τους τρόπους και τα μέσα πληρωμής, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με την επιχείρηση στον αριθμό τηλεφώνου 2106000456 ή  να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση customerservice@geekers.gr.

 10.  Παρακράτηση κυριότητας

  Η κυριότητα των πωληθέντων και παραδοθέντων προϊόντων, παραμένει στην επιχείρηση μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού τιμήματός τους από τον πελάτη.

 11. Αναιτιολόγητη Υπαναχώρηση Καταναλωτή (άρθρο 4 § 10 ν. 2251/1994, σε συνδυασμό με ΚΥΑ Ζ1-891/2013)

  Ο πελάτης που αγοράζει προϊόντα εξ αποστάσεως
  από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης αποκλειστικά για ιδιωτική του
  χρήση και όχι στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας δικαιούται να
  υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την εξ αποστάσεως αγορά ενός προϊόντος εντός
  αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την
  ημερομηνία παράδοσης της φυσικής κατοχής του προϊόντος στον ίδιο, επιστρέφοντας
  το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

  Η υπαναχώρηση του καταναλωτή είναι
  αναιτιολόγητη, χωρίς ο καταναλωτής να είναι υποχρεωμένος να επικαλεσθεί λόγους
  που να δικαιολογούν την υπαναχώρηση, καθώς και χωρίς οικονομική επιβάρυνση του
  καταναλωτή, με εξαίρεση την επιβάρυνσή του για τα έξοδα αποστολής καθώς και
  ενδεχόμενη επιβάρυνση αντικαταβολής αλλά και τυχόν μείωση της αξίας του
  προϊόντος στις ειδικά αναφερόμενες κατωτέρω περιπτώσεις.

  Η επιχείρηση οφείλει εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία που έλαβε γνώση της έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή, να του επιστρέψει στο ακέραιο το σύνολο του τιμήματος αγοράς του προϊόντος με τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποίησε ο καταναλωτής για την πληρωμή του τιμήματος (εκτός αν ο καταναλωτής συμφωνήσει διαφορετικά). Ωστόσο η επιχείρηση δικαιούται να παρακρατήσει το τίμημα μέχρι την παραλαβή των προϊόντων ή μέχρι ο καταναλωτής να στείλει απόδειξη ότι παρέδωσε τα προϊόντα προς επιστροφή.
  Η επιχείρηση δεν υποχρεούται σε επιστροφή στον καταναλωτή μέρους ή του συνόλου του τιμήματος του επιστραφέντος κατόπιν αναιτιολόγητης υπαναχώρησης προϊόντος, εφόσον υφίσταται απομείωση της αξίας του προϊόντος οφειλόμενη στη χρήση του προϊόντος από τον καταναλωτή με μη προσήκων τρόπο, ήτοι με τρόπο που εκ φεύγει της συνήθους εξέτασης του προϊόντος για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του, όπως αυτή θα ελάμβανε χώρα σε ένα φυσικό κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής ευθύνεται για την απομείωση της αξίας του προϊόντος που οφείλεται στην μη προσήκουσα χρήση του. Η επιχείρηση ρητώς επιφυλάσσεται να ελέγξει το επιστραφέν προϊόν μετά την παραλαβή του και να παρακρατήσει μέρος ή το σύνολο του τιμήματος αναλόγως της απομειωμένης αξίας του με ευθύνη του καταναλωτή λόγω μη προσήκουσας χρήσης του.
  Αναλυτικά το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) η οποία δεν πρέπει να έχει σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσης, χαρακτηριστικών, εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.τ.λ.).
  Κατ’ εξαίρεση, το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του καταναλωτή από τη σύμβαση εξ αποστάσεως πωλήσεως δεν εφαρμόζεται, και ο καταναλωτής δεν μπορεί να επιστρέψει αζημίως το αγορασθέν προϊόν, στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  (α) Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί, καθώς η χρήση τους σαφώς εκ φεύγει του πλαισίου της συνήθους εξέτασης του προϊόντος για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του, όπως αυτή θα ελάμβανε χώρα σε ένα φυσικό κατάστημα, καθιστώντας το προϊόν μεταχειρισμένο. Ενδεικτικά, χρήση ηλεκτρικής συσκευής συνιστούν η εγκατάσταση, η θέση σε λειτουργία, η καταχώρηση (registration) του προϊόντος, η τοποθέτηση συστατικών μερών πάνω στο προϊόν κ.λπ. και
  (β) Στις περιπτώσεις υλικών φορέων ήχου ή εικόνας ή λογισμικού που έχουν αποσφραγιστεί από τη συσκευασία τους.
  Σε όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις, όπως και σε κάθε περίπτωση, ο καταναλωτής διατηρεί στο ακέραιο το γενικό δικαίωμά του δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση πωλήσεως και επιστροφής του προϊόντος λόγω νομικών ή πραγματικών ελαττωμάτων ή έλλειψης συνομολογημένων ιδιοτήτων που διαπιστώνει μετά την παραλαβή του και τη χρήση του, σύμφωνα με τις γενικές διατάξεις των άρθρων 540 και επόμενα του Αστικού Κώδικα, το άρθρο 5 του ν. 2251/1994 και τις λοιπές διατάξεις προστασίας του καταναλωτή και εν γένει του αγοραστή.

 12. Ακύρωση Παραγγελίας

  Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο rma@geekers.gr ή να ακολουθήσετε την αυτοματοποιημένη διαδικασία στην ενότητα «Ακύρωση παραγγελίας».
  Σε περίπτωση που ακυρώσετε ή επιστρέψετε οποιαδήποτε παραγγελία μετά την αποστολή της από εμάς, θα σας επιστραφεί το αρχικό αντίτιμο της παραγγελίας πλην του κόστους των μεταφορικών και της αντικαταβολής, τα οποία και δεν επιστρέφονται.

 13. Ευθύνη προμηθευτή . Ευθύνη Πωλητή για ελαττώματα

  Το “geekers” κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 6000 456 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
  Ο παραγωγός κάθε προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του παραγωγού από την ευθύνη του είναι άκυρη.
  Η επιχείρηση μας έχει απέναντι σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα.
  Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή από εν στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Οι υποχρεώσεις αυτές σε κάθε περίπτωση παραγράφονται εντός διετίας.

 14. Εγγύηση

  Τα προϊόντα που αγοράζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνοδεύονται πάντοτε από έγγραφη απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο, που επέχει θέση και εγγύησης αυτών διάρκειας δύο (2) ετών.
  Η επιχείρηση μας θα σας παρέχει κάθε συνδρομή για την εκπλήρωση των όρων της εγγύησης, χωρίς επιβάρυνση σας, με την απαραίτητη προϋπόθεση της προσκόμισης και της νόμιμης απόδειξης λιανικής πώλησης του προϊόντος. Αυτό ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες συντήρησης εκτός εγγύησης, που μπορούμε κατά περίπτωση να σας παρέχουμε με την εκάστοτε ισχύουσα επιβάρυνση.

 15. Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών

  Προς ενημέρωση των καταναλωτών από 15.02.2016 έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution – ODR)  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία δίνει την δυνατότητα τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν  εξωδικαστικά και ηλεκτρονικά τις διαφορές τους είτε αυτές αφορούν σε εγχώριες είτε σε διασυνοριακές συναλλαγές. Ουσιαστικά πρόκειται για μια εναλλακτική μέθοδο εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών, σε περιπτώσεις όπου ο καταναλωτής επιθυμεί να υποβάλει καταγγελία σχετικά με κάποιο καταναλωτικό αγαθό ή υπηρεσία που αγόρασε online.
  Στη χώρα μας οι αρμόδιοι φορείς είναι η «Ανεξάρτητη Αρχή Συνήγορος του Καταναλωτή» (http://www.synigoroskatanaloti.gr/) και ο «Μεσολαβητής Τραπεζικών – Επενδυτικών Υπηρεσιών» (http://www.hobis.gr/).

 16.  Διαδικασία αλλαγών – Επιστροφών

  Ενημερώστε έγκαιρα καλώντας στο 210 6000 456 ή στέλνοντας e-mail στο rma@geekers.gr . Θα σας ζητηθεί ο κωδικός παραγγελίας και τα στοιχεία τιμολόγησης.
  Η συνέχεια της διαδικασίας μπορεί να γίνει επικοινωνώντας τηλεφωνικά είτε μέσω email με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
  Παρακαλώ μην επιστρέφετε προϊόντα χωρίς να έχετε πρώτα επικοινωνήσει μαζί μας. Οποιαδήποτε ελαττωματικά, λανθασμένα ή μη επιθυμητά προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται με “Εγκεκριμένο Αριθμό Επιστροφής” (“Authorised Returns Number”)  – αυτός ο αριθμός θα σας δοθεί είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου από τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.
  Εναλλακτικά επισκεφθείτε την έδρα μας (Μεσογείων 507, Αγία Παρασκευή) , όπου εφόσον ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος, θα ενημερωθείτε για τα περαιτέρω. Παρακαλείσθε να προσκομίσετε τα απαραίτητα παραστατικά.
  Στη συνέχεια, όταν έχετε τον αριθμό Επιστροφής προχωρείτε σε αποστολή του προϊόντος με courier. Συσκευάζετε το προϊόν που παραλάβατε με προσοχή, και το στέλνετε πίσω σε εμάς μαζί με τα απαραίτητα παραστατικά (απόδειξη, δελτίο επιστροφής κλπ.). Καθώς το κατάστημά μας δέχεται καθημερινά εκατοντάδες παραλαβές, θα ήταν χρήσιμο να σημειώσετε στο δέμα σας και τον Εγκεκριμένο Αριθμό Επιστροφής, ώστε να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε πιο άμεσα. Ενημερώνουμε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που επιστραφούν προϊόντα με υπηρεσίες που η εταιρία μας δεν έχει συνεργασία και απαιτηθεί να εξοφληθούν μεταφορικά ή άλλα έξοδα από εμάς, η χρέωση δεν θα γίνεται δεκτή.
  Προσοχή: Εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφών/ αλλαγών, το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω στον αποστολέα με δικά του έξοδα.
  Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.

 17. Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων (GDPR)

  To geekers.gr έχει προσαρμοστεί με το GDPR πλαίσιο. Σε γενικές γραμμές, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς εάν δεν είναι πλέον αναγκαίο να επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικώς. Ωστόσο, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω νομοθετικών διατάξεων.

  Επιπλέον, δεν θα διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα σας αν μας έχετε ζητήσει να μην επικοινωνούμε μαζί σας στο μέλλον. Για το σκοπό αυτό, το geekers.gr διατηρεί αρχεία τα οποία περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα άτομα τα οποία δεν επιθυμούν να γίνεται επικοινωνία μαζί τους στο μέλλον (π.χ. μέσω ομαδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Κατηγοριοποιούμε τα αιτήματά σας ως συγκατάθεση για την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της διατήρησης του συγκεκριμένου αρχείου εκτός αν μας δώσετε διαφορετικές οδηγίες.

  Παρακαλούμε απευθύνετε τις ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της προστασίας των δεδομένων και τυχόν αιτήσεις για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων στο dpo@geekers.gr

Main Menu