L’Art du Son Πινέλο καθαρισμού βελόνας Πικάπ

19,90

Διαθεσιμότητα:

    Παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 6000 456 για τη διαθεσιμότητα

Με μια ματιά:

Ειδικό πινέλο καθαρισμού L’Art du Son. Διαθέτει λευκές τρίχες που πλένονται και που είναι αρκετά σκληρές για να ξύνουν καλά τη βρωμιά, αλλά αρκετά εύκαμπτες ώστε να μην λυγίζουν το υποστήριγμα (cantilever).

Το προϊόν αυτό δεν υπάρχει σε στοκ αυτή τη στιγμή. Mπορείτε να συμπληρώσετε το email σας και θα ειδοποιηθείτε αυτόματα μόλις το έχουμε ξανά σε απόθεμα!

Κωδικός Είδους: 4260141089043 Κατηγορία:

 L’Art du Son® Needle Cleaning Brush

Από τους δημιουργούς του καλύτερου καθαριστικού uγρού δίσκων στον κόσμο

Το πρόβλημα είναι λίγο πολύ γνωστό και ακόμα δεν έχει βρεθεί η οριστική λύση: το διαμάντι της κεφαλοβελόνας του πικάπ σας, καθώς κινείται μαζεύει σκόνη και βρωμιά από τους δίσκους, όχι απαραίτητα γιατί αυτοί είναι βρώμικοι αλλά κυρίως λόγω ιονισμού των σωματιδίων της σκόνης. Αυτό το φαινόμενο μειώνει δραματικά την απόδοση της βελόνας σας, ακόμα και την σωστή παρακολούθηση του αυλακιού (tracking). Όσο περισσότερη βρωμιά και σκόνη συσσωρεύεται, τόσο πιο επείγει ο καθαρισμός. Το ειδικό πινέλο της Martina Schöner είναι το κατάλληλο εργαλείο για αυτό. Διαθέτει λευκές τρίχες που πλένονται και που είναι αρκετά σκληρές για να ξύνουν καλά τη βρωμιά, αλλά αρκετά εύκαμπτες ώστε να μην λυγίζουν το υποστήριγμα (cantilever).

Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει τόσο με καθαριστικό βελόνας (υγρός καθαρισμός) όσο και στεγνός. Η στρογγυλεμένη πλευρά της βούρτσας χρησιμοποιείται για το βούρτσισμα από πίσω προς τα εμπρός. Η λοξότμητη πλευρά της βούρτσας χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του διαμαντιού προς τα πλάγια από αριστερά και δεξιά.

Συνολικό μήκος πινέλου: 9,5 εκατοστά
Πάχος κάθε πινέλου: 8 χιλιοστά

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 200 γρ.
Κατασκευαστής
Τύπος προϊόντος

Δικαίωμα κριτικής έχουν μόνο πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.

Main Menu

L'Art du Son Πινέλο καθαρισμού βελόνας Πικάπ

19,90