Όλοι έχουμε ζήσει αυτό το σφίξιμο στο στομάχι μετά από μια πτώση του κινητού μας και εκείνο το ανεξέλεγκτο στρες μέχρι να σηκώσουμε το κινητό από το έδαφος, για να δούμε εάν η οθόνη έχει καταφέρει να μη σπάσει ή αν έχει γίνει χίλια κομμάτια. Και όμως η εμπειρία όλων λίγο-πολύ δείχνει ότι αν μια συσκευή έχει μια απότομη πτώση, χωρίς να διαθέτει προστασία, δύσκολα επιβιώνει…

Το smartphone είναι το πιο απαραίτητο gadget της καθημερινότητας μας, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και προστασία! Για αυτό το λόγο οι  Μεμβράνες Προστασίας από τη Zagg είναι η μοναδική επιλογή για την προστασία του!

H Zagg είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στην τεχνολογία προστασίας, που επενδύει σταθερά στην έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή σύνθετων, πολυστρωματικών μεμβρανών υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένων να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών.

Οι εξελιγμένες μεμβράνες νανοτεχνολογίας της Zagg έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απόλυτη προστασία σε κάθε είδους οθόνη αφού κόβονται και προσαρμόζονται «αγκαλιάζοντας» οποιαδήποτε συσκευή έχει οθόνη (κινητά, tablet, handheld συσκευές όπως Nintendo Switch, κλασσικά ρολόγια χειρός, smartwatch)

Οι Μεμβράνες Προστασίας της Zagg θωρακίζουν απόλυτα τις συσκευές σας από γρατζουνιές, πτώσεις και κάθε κίνδυνο. Προσφέρουν εξαιρετικά ανθεκτική κάλυψη για οποιοδήποτε μοντέλο, καινούργιο ή και παλιό,  όπου με την εφαρμογή οι συσκευές άμεσα αποκτούν εντυπωσιακή αντοχή και προστασία υψηλού επιπέδου,  προσφέροντας εξαιρετική καθαρότητα και χωρίς να επηρεάζεται η χρήση της συσκευής (Ολίσθηση, On-Screen Fingerprint, Clarity).

Επιπλέον χάρη στη νανοτεχνολογία, διαθέτουν ιδιότητες Self-Healing, δηλαδή σε περίπτωση γρατζουνιάς, υπάρχει σχεδόν πλήρη αποκατάσταση της μεμβράνης από μόνη της με αποτέλεσμα οι γρατζουνιές σχεδόν να εξαλείφονται.

Απλά έλα στο Geekers, Λεωφόρος Μεσογείων 507 στην Αγία Παρασκευή μαζί με τη συσκευή σου και εμείς θα φροντίσουμε η συσκευή σου να παραμείνει σαν καινούργια!

Main Menu