Μένουμε κοντά σας, μένουμε ασφαλείς!

Αγαπητοί μας Geeks,

Από σήμερα 9 Νοεμβρίου 2020 τηρώντας πιστά τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας, τα καταστήματά μας θα παραμείνουν κλειστά για τις παραλαβές των παραγγελιών σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και έχοντας πάντα σε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία του κοινωνικού συνόλου, προσφέρουμε άμεση αποστολή των παραγγελιών σας και δέσμευση παράδοσης το πολύ σε 48 ώρες.

Εσείς απλά παραγγέλνετε:

  • ηλεκτρονικά στο κατάστημά μας geekers.gr 24 ώρες το 24ωρο
  • τηλεφωνικά στο 210-6000456 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00
  • μέσω Instagram, Facebook, messenger 24 ώρες το 24ωρο

Η ομάδα του Geekers αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα!

Σε συνεργασία με 3 εταιρίες courier για τις αποστολές στην επαρχία και δική μας ομάδα οδηγών για την Αττική, παραδίδουμε κάθε παραγγελία με ασφάλεια και ταχύτητα στην πόρτα σας.

Εσείς μην ξεχνάτε να #ΜΕΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ και να ενημερώνεστε για προσφορές και giveaways που θα ακολουθήσουν στις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στα social media και το newsletter μας για να μη χάνετε ούτε μια ευκαιρία!

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, το Geekers συνεχίζει να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τους πελάτες του. Μπορείτε να ελέγξετε το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας εδώ ή στο ιστορικό των παραγγελιών σας, εφόσον διατηρείτε λογαριασμό, εδώ.

Όταν επιλέγετε διεύθυνση παράδοσης, να έχετε πάντα στο νου σας ότι λόγω των ειδικών συνθηκών, παραλαβές και επιδόσεις αντικειμένων θα γίνονται στην είσοδο του κτιρίου και όχι σε ορόφους – διαμερίσματα – γραφεία.

Ζητούμε την κατανόησή σας για περιπτώσεις καθυστερήσεων στην εξυπηρέτηση ή έκτακτων αλλαγών στα ωράρια.

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και την διασφάλιση της υγείας των συνεργατών μας, έχουμε αναδιαμορφώσει πλήρως τη λειτουργία της εταιρίας μας, από το τμήμα logistics, τους πωλητές, τους διανομείς και τους προμηθευτές μας, ώστε να υπάρχει πλήρης επάρκεια και διαθεσιμότητα αγαθών και υπηρεσιών για την πάντα έγκαιρη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Τα προϊόντα μας βρίσκονται όλα σε άμεση διαθεσιμότητα εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο σχετικά. Ότι παραγγείλετε θα αποσταλεί προς εσάς την ίδια ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν ως έχουν, εκτός τυχόν των καθυστερήσεων που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες.

Ναι, μπορείτε να επιστρέψετε αντικείμενα που αγοράσατε.

Η διαδικασία αναγράφεται εδώ

Λόγω των ειδικών συνθηκών της αγοράς και για την δική σας διευκόλυνση, επεκτείνουμε το παράθυρο επιστροφών στις 30 ημέρες!

Όλα τα προϊόντα του geekers.gr είναι συσκευασμένα και φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες. Όλες οι παραγγελίες μας προετοιμάζονται από συνεργάτες που τηρούν αυστηρούς κανόνες προσωπικής υγιεινής, φορούν γάντια και μάσκα και συσκευάζονται σε χώρους που απολυμαίνονται και αερίζονται συστηματικά.

Ναι, το geekers έχει έρθει σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς υγείας και τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier και αυτές με τη σειρά τους έχουν λάβει τη δέσμευση να μειώσουν στο ελάχιστο την επαφή με τους πελάτες που εξυπηρετούν.

Αν χρειάζεται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας αυτή θα γίνεται τηρώντας την απόσταση του 1 μέτρου, όπως υποδεικνύει το Υπουργείο Υγείας.

Εφόσον επιθυμείτε ο courier να αφήσει το δέμα σε ένα ασφαλές μέρος παρακαλούμε να το σημειώσετε στα σχόλια. Οι courier έχουν ενημερωθεί να ακολουθούν τις ενδείξεις σας όσο αυτό είναι εφικτό.

Το geekers σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής με χρήση πληρωμής με κάρτα ή PayPal. Σε κάθε περίπτωση για τις τελευταίες εξελίξεις οφείλετε να ενημερώνεστε από τις πληροφοριακές σελίδες του αρμόδιου Υπουργείου.

Ναι, οι εταιρίες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε μας ενημερώνουν καθημερινά για τη δυνατότητα αυτή. Τα προϊόντα σας θα παραμένουν στο τοπικό κατάστημα για παραλαβή για περίπου 15 ημέρες. Δυστυχώς όμως υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάτι τέτοιο να καταστεί μη διαθέσιμο πολύ γρήγορα με απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης και να μην εξυπηρετηθείτε. Η παράδοση στο χώρο σας είναι πάντα εξίσου ασφαλής. Σε κάθε περίπτωση οι συνεργάτες μας θα σας ενημερώσουν εφόσον προκύψει τέτοιο ζήτημα ώστε να δηλώσετε μια νέα διεύθυνση παράδοσης.

Εάν η παράδοση δεν είναι πια εφικτή το δέμα θα επιστρέφεται και το geekers δεσμεύεται να σας επιστρέψει το πλήρες ποσό της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χάσετε χρήματα.

Main Menu