Lindemann Limetree Phono II – προενισχυτής πικαπ για κεφαλές MM & MC σε χρώμα ασημί

650,00

Διαθεσιμότητα:

 • Online: Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Το Limetree Phono II είναι ένας υψηλής ποιότητας προενισχυτής για το δικό σας πικαπ! Η Limetree, θυγατρική της γερμανικής high-end εταιρίας 🇩🇪 Lindemann χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τα καλύτερα υλικά κατασκευής αναβιώνοντας ένα σχηματικό κυκλώματος από την εποχή των λαμπάτων ενισχυτών. Το αποτέλεσμα αξίζει να το ακούσετε!

Κωδικός Είδους: PHONOII Κατηγορία:

Το Limetree Phono II είναι ένας υψηλής ποιότητας προενισχυτής για το δικό σας πικαπ! Η Limetree, θυγατρική της γερμανικής high-end εταιρίας 🇩🇪 Lindemann χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τα καλύτερα υλικά κατασκευής αναβιώνοντας ένα σχηματικό κυκλώματος από την εποχή των λαμπάτων ενισχυτών. Το αποτέλεσμα αξίζει να το ακούσετε!

 

Πώς αποφασίστηκε αυτή η σειρά προϊόντων της Lindemann να ονομαστεί Limetree; (=φιλύρα)

Γιατί ο αρχι-σχεδιαστής της εταιρίας Norbert Lindemann είχε την αρχική ιδέα! Η φιλοσοφία της σειράς αυτής ακολουθεί το διάσημο γερμανικό 🇩🇪 μότο “less is more”. Όπως γνωρίζουμε καλά πολλά υλικά κάτω από ένα μεγάλο κουτί δεν εγγυώνται ταυτόχρονα καλό ήχο. Πιθανότατα μάλιστα να σημαίνουν ακριβώς το αντίθετο! Έχοντας στο μυαλό την τεχνολογική πρόοδο των τελευταίων δεκαετιών που εκμηδένισαν τα μεγέθη των μικροηλεκτρονικών κυκλωμάτων, τα μικρά αλλά κομψά τμήματα των ηλεκτρικών συσκευών έχουν γίνει ολοένα και πιο αποδοτικά. Από αυτό δεν έχουν επωφεληθεί μόνο τα σύγχρονα smartphones αλλά και οι συσκευές που παράγουν ήχο. Γι’αυτό έρχεται και η νέα σειρά Limetree προσφέροντας απίστευτο high-end ήχο με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και πολύ μικρό όγκο. Δεν έχει σημασία αν είστε fans του αναλογικού ή του ψηφιακού ήχου, αν σκοπέυετε να αγοράσετε έναν προενισχυτή phono ή ένα USB-DAC ή ένα δικτυακό player. Τα Limetrees είναι κατασκευασμένα προσεκτικά για να επιτελούν μια συγκεκριμένη λειτουργία με άριστα αποτελέσματα. Γιατί ξέρετε κάτι; Μερικές φορές, όντως επιβεβαιώνεται το ρητό “less is more”!

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Το Limetree PHONO II έχει δύο διακριτά στάδια εισόδου που είναι απόλυτα ρυθμισμένα για τον αντίστοιχο τύπο κεφαλής. Αυτό εγγυάται μέγιστη ηχητική ποιότητα τόσο σε κεφαλής κινητού μαγνήτη (MM) όσο και σε κινητού πηνίου (MC).

Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη: απλά το βάζετε στην πρίζα και είστε έτοιμοι! Μόνο για τις κεφαλές κινητού πηνίου (MC) υπάρχει επιλογή μεταβλητής αντίστασης εισόδου μεταξύ 50 και 400 Ω.

Οι μετρούμενες τιμές του PHONO είναι καταπληκτκές και άμεσα συγκρίσιμες με high end μοντέλα! Οι μετρήσεις θορύβου και παραμόρφωσης είναι οριακά στο μηδεν.

Για να το πούμε απλά: η ποιότητα ήχου και η τεχνολογία αυτού του ενισχυτή θα σας κάνουν να ξανα-ανακαλύψετε τη μουσική σας συλλογή δίσκων!

Τεχνολογία:

Το Limetree PHONO II έχει την καταγωγή του στη σχεδίαση κυκλωμάτων της εποχής των λαμπάτων ενισχυτών. Φυσικά όμως το concept έχει πλέον μια νέα “μοντέρνα” ερμηνεία που χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υλικά.

Το κύκλωμα δύο σταδίων με τη δικτύωση παθητικής RIAA equalization χρησιμοποιεί τα κορυφαία τρανζίστορ J-FET και αντιστάσεις και πυκνωτές εξαιρετικής ακρίβειας από την Ιαπωνία.

Η καθαρά παθητική ισοστάθμιση έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: οι παραμορφώσεις στο εύρος των μπάσων είναι πολύ χαμηλότερες από ό,τι στα κυκλώματα που εφαρμόζονται συνήθως.

Ως τροφοδοτικό χρησιμοποιούμε έναν μετασχηματιστή τοίχου «medical grade» που εξασφαλίζει ιδιαίτερα καλή απομόνωση από τις διαταραχές των ηλεκτρικών γραμμών. Μαζί με το εξελιγμένο ενσωματωμένο φίλτρο και τους ειδικούς ρυθμιστές τάσης, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά χαμηλού θορύβου τροφοδοτικό με τάση κυματισμού κάτω από 10 µV.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Συνθήκες μετρήσεων: 22 °C, 230 V mains voltage, Audio Precision AP2722
 • Κατανάλωση ισχύος: 0.1 W standby, 0.8 W MM, 0.6 W MC
 • Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 107 x 40 x 130 mm
 • Βάρος: 295 g
 • Gain MM: 40 dB
 • Gain MC: 66 dB
 • Equalization: Χαρακτηριστική RIAA, συνολική απόκλιση + 0 dB, – 0.5 dB
 • THD: < 0.001 % (at 0.5 V output)
 • S/N MM: > 82 dBV (A-weighted, 600 ohms termination, referred to 1 V output voltage)
 • S/N MC: > 72 dBV (A-weighted, 10 ohms termination, referred to 1 V output voltage)
 • Εγγυηση 2 ετών Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπειας

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 2000 g
Κατασκευαστής

Τύπος προϊόντος

Χρώμα

Main Menu

Lindemann Limetree Phono II - προενισχυτής πικαπ για κεφαλές MM & MC σε χρώμα ασημί