ZAGG InvisibleShield Full Face Tempered Glass με αντιμικροβιακή τεχνολογία – Glass Elite VisionGuard για Apple iPhone 14 Pro

34,90

Διαθεσιμότητα:

 • Online: Άμεσα διαθέσιμο για παράδοση
 • Κατάστημα: Κλείσε ραντεβού για την παραλαβή σου

Με μια ματιά:

 • Το μοναδικό διάφανο γυαλί που φροντίζει τα μάτια σου καθώς διαθέτει αντιμικροβιακή τεχνολογία και φίλτρο κυανού φωτός. Χάρη στο ενσωματωμένο φίλτρο Eyesafe® προστατεύει από τις βλαβερές για τα μάτια μπλε ακτίνες του φωτός, ειδικά εάν χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου συχνά στο σκοτάδι.

Η ZAGG παρουσιάζει το Tempered Glass Elite VisionGuard™: το μοναδικό διάφανο γυαλί που φροντίζει τα μάτια σου καθώς διαθέτει αντιμικροβιακή τεχνολογία και φίλτρο κυανού φωτός. Χάρη στο ενσωματωμένο φίλτρο Eyesafe® προστατεύει από τις βλαβερές για τα μάτια μπλε ακτίνες του φωτός, ειδικά εάν χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου συχνά στο σκοτάδι.

Το διάφανο γυαλί της ZAGG, InvisibleShield® Glass Elite VisionGuard™ είναι μια αόρατη ασπίδα προστασίας Edge to Edge για την οθόνη του δικού σου iPhone 14 Pro Max.

VisionGuard για υγιή μάτια.

Φιλτράρετε τις επιβλαβείς υψίσυχνες ορατές ακτίνες του μπλε φωτός (HEV) που εκπέμπει η συσκευή σας με το ειδικό φίλτρο Eyesafe®. Το ειδικό αυτό φίλτρο που διατηρεί τη σωστή απεικόνιση των χρωμάτων της συσκευής σας, είναι πιστοποιημένο από τη Γερμανική υπηρεσία πιστοποιήσεων (TUV Certified) και θα σας απαλλάξει από την κούραση που προκαλούν οι ψηφιακές οθόνες (digital eye strain).

Τώρα και με αντι-μικροβιακή τεχνολογία

Τα smartphone μας είναι συσκευές συλλογής μικροβίων. Μεταφέρουμε τα μικρόβια από τα καρότσια του supermarket, τις πόρτες που ανοίγουμε, τα μπάνια που επισκεπτόμαστε καθημερινά. Η αντιμικροβιακή τεχνολογία του Glass Elite VisionGuard εξολοθρεύει το 99.99% των βακτηρίων που βρίσκονται στην επιφάνειά της οθόνης σας, χάρη στα ιόντα από ασήμι που εμπεριέχονται στη σύσταση του γυαλιού.

Κορυφαία στην κατηγορία του Προστασία από πτώσεις

Το Glass Elite VisionGuard κατασκευάζεται από χημικά επισκληρυμένο σε μοριακό επίπεδο γυαλί, ώστε να διατηρεί την υφή και αίσθηση γυαλιού και να προστατεύει την οθόνη σου όπως κανένα παρόμοιο προϊόν μέχρι τώρα.

Απρόσκοπτη ευαισθησία στην οθόνη αφής

Για σένα που θέλεις να προσφέρεις την μέγιστη δυνατή προστασία στην οθόνη αφής της πολύτιμης συσκευής σου, χωρίς να μειώσεις την ευαισθησία στην αφή της, το Glass Elite VisionGuard σου προσφέρει την ίδια απόκριση με μια απροστάτευτη οθόνη χάρη στην σχολαστικά προσεγμένη χημική του σύνθεση.

Επιπλέον χάρη στην προσεγμένη του σχεδίαση καλύπτει την οθόνης της συσκευής σου έως τις άκρες, δένοντας όμορφα με την γενικότερη εμφάνιση του τηλεφώνου χωρίς να εμποδίζει την χρήση του.

Ασπίδα κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων και ευκολία στο καθάρισμα

Για σένα που θέλεις να μένεις πάντα σε επαφή και χρησιμοποιείς την οθόνη της συσκευής σου συνεχώς, το Glass Elite VisionGuard σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα την μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ η ελαιοφοβική επίστρωση του, κρατάει την οθόνη καθαρή από δακτυλικά αποτυπώματα και διευκολύνει το καθάρισμα. Με το Glass Elite VisionGuard η οθόνη σου θα είναι πάντα καθαρή!

100% Διαύγεια

Το Glass Elite VisionGuard έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται άψογα με τα προηγμένα οπτικά της συσκευής σου. Με μετρημένη διαύγεια στο 100%, η προστασία είναι τόσο διάφανη που δεν θα παρατηρήσεις καν την ύπαρξή της. Απόλαυσε ευκρινείς, καθαρές εικόνες σε ζωντανή HD® ανάλυση, όπως ακριβώς τις παρέχει η συσκευή σου.

Ομαλή εφαρμογή χωρίς φυσαλίδες

Η τοποθέτηση ενός προστατευτικού τζαμιού δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις πια. Η τοποθέτηση γίνεται με τα πατενταρισμένα EZ Apply® αυτάκια, ενώ από τη σχεδίαση του, το Glass Elite VisionGuard προσκολλάται στην οθόνης σου σχεδόν μόνο του! Απλά ευθυγράμμισε και πίεσε στη μέση. Το Glass Elite VisionGuard θα κάνει τα υπόλοιπα. Κανένα άλλη προστατευτικό οθόνης δεν εφαρμόζει τόσο εύκολα όσο το Glass Elite VisionGuard.

Εγγύηση εφ’όρου ζωής. Και ξεγνοιάζεις για πάντα!

Το Glass Elite VisionGuard, είναι το καλύτερο προστατευτικό τζάμι για την οθόνη σου. Και έχει και την καλύτερη εγγύηση από όλα! Εφόσον το Glass Elite VisionGuard σου φθαρεί ή καταστραφεί, η ZAGG το αντικαθιστά για όσο καιρό σου ανήκει η συσκευή — χωρίς αλλά. Τόσο απλά!

Κύρια Χαρακτηριστικά:

 • Προστασία πτώσεων: Το Glass Elite VisionGuard, διαθέτει την πιο προηγμένη προστασία από πτώσεις.
 • Edge to Edge: Προστασία από άκρη σε άκρη με HD καθαρότητα
 • Προστασία από γρατσουνιές: Η ακριβής κατασκευή του και η άριστη διαδικασία φινιρίσματος προσφέρουν τη μέγιστη προστασία από γρατσουνιές και σημάδια
 • Κρυστάλλινη καθαρότητα: Η διαυγής προστασία που προσφέρει το 100% διαφανές tempered glass με τα ενισχυμένα άκρα, δίνουν εικόνες υψηλής ευκρίνειας και ακρίβεια απόκρισης σε κάθε οθόνη
 • Προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων: Με ελαιοφοβική επίστρωση μεγάλης διάρκειας ζωής, κρατάει πάντα την οθόνη καθαρή
 • Εύκολη εφαρμογή: Πατενταρισμένα αυτάκια Smart EZ Apply® για πανεύκολη τοποθέτηση χωρίς φυσαλίδες. Απλά ευθυγράμμισε και πίεσε στη μέση. Το Glass Elite VisionGuard θα κάνει τα υπόλοιπα.
 • Μια εγγύηση που μπορείς να εμπιστευθείς: Με εγγύηση εφ’όρου ζωής, το Glass Elite VisionGuard μπορεί να φθαρεί ή να καταστραφεί. Η ZAGG θα το αντικαθιστά για όσο έχεις στα χέρια σου τη συσκευή
 • Ενισχυμένες άκρες: Επισκληρυμένο στα άκρα, το τζάμι Glass Elite VisionGuard προστατεύει από χτυπήματα και φθορές στα πιο ευαίσθητα σημεία της οθόνης
 • Full Glue: κόλλα σε όλη την επιφάνεια του γυαλιού για καλύτερη τοποθέτηση και άριστη εφαρμογή που διαρκεί.
 • Φίλτρο Eyesafe: προστατεύει από επιβλαβείς υψίσυχνες ορατές ακτίνες του μπλε φωτός (HEV)

Περιλαμβάνει:

 • 1x InvisibleShield® Glass Elite VisionGuard™
 • Πανάκι καθαρισμού οθόνης Wet/Dry
 • Κάρτα τοποθέτησης Squeeze Card
 • Οδηγίες εύκολης εφαρμογής
 • Stickers αφαίρεσης σκόνης

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 120 g
Κατασκευαστής

Τύπος προϊόντος

Μοντέλο

Διαύγεια

100 % διαφανής

Σκληρότητα

9 H

Πάχος

0,3 mm

Υλικό κατασκευής

Βάρος

120 γραμμάρια

Μάρκα

Apple

Δικαίωμα κριτικής έχουν μόνο πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.

Main Menu

ZAGG InvisibleShield Full Face Tempered Glass με αντιμικροβιακή τεχνολογία – Glass Elite VisionGuard για Apple iPhone 14 Pro