Πληροφορίες σχετικά με τον ιό COVID-19. Βρείτε τις τελευταίες ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των υπηρεσιών μας. Περισσότερα

Scosche MagicMount Charge 3 Dash – Μαγνητική βάση ασύρματης φόρτισης/στήριξης Smartphone σε χρώμα μαύρο

89,90

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Με μια ματιά:

Το Scosche MagicMount™ είναι ένα νέο μαγνητικό σύστημα στήριξης για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση ενός smartphone και όχι μόνο.

Καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας.

Το Scosche MagicMount™ είναι ένα νέο μαγνητικό σύστημα στήριξης για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση ενός smartphone και όχι μόνο.

Απλά πλησιάστε τη συσκευή σας στην μαγνητική επιφάνεια και αυτή θα κλειδώσει στη θέση της με ασφάλεια. Το σύστημα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση στήριξης στο αυτοκίνητο αλλά και στο σπίτι. Χωρίς ενοχλητικές κόλλες και μη αξιόπιστες βεντούζες. Δεν έχει σημασία το σχήμα της συσκευής, είτε πρόκειται για μακρόστενο smartphone ή για GPS οριζόντιας τοποθέτησης. Χρησιμοποιεί υψηλής απόδοσης μαγνήτες για να συγκρατεί σταθερή τη συσκευή σας, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη και ασφαλώς τοποθετημένη σε βολική απόσταση. Επιτρέπει την τοποθέτηση της συσκευή σας σε οποιαδήποτε βολική για εσάς γωνία θέασης, είτε στο δρόμο, είτε ακόμα και στο σπίτι ή το γραφείο.

Τοποθετήστε τη συσκευή σας όπου εσείς επιθυμείτε, ενώ μπορείτε ακόμα και να τη χρησιμοποιείτε με ασφάλεια κατά την οδήγηση!

Το MagicMount Charge 3 Dash συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi 10W με την τεχνολογία των βάσεων στήριξης με μαγνήτες νεοδυμίου για να σας επιτρέψει να τοποθετήσετε και να φορτίσετε smartphones και άλλες συσκευές Qi χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε καλώδιο USB.

Ξεχωρίζει γιατί:

 • Παρέχει ασφάλεια Ασφαλίστε το MagicMount™ με την παρεχόμενη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης 3M® και τη συσκευή σας με τα μεταλλικά ελάσματα MagicPlate™
 • Είναι κατάλληλη για χρήση με: GPS, iPod*, iPhone, iPad, συσκευές smartphone, ακόμα και tablets.
  *Δεν ενδείκνυται η χρήση με iPod Classic ή άλλες συσκευές που διαθέτουν σκληρό δίσκο. Τα ισχυρά μαγνητικά πεδία που παράγουν οι μαγνήτες νεοδυμίου είναι αρκετά για να καταστρέψουν τους σκληρούς δίσκους
 • το MagicMount™ είναι 100% συμβατό με smartphone & tablet: Οι ισχυροί μαγνήτες νεοδυμίου είναι 100% ασφαλείς και δεν θα προκαλέσουν βλάβη στις συσκευές σας
 • προσφέρεται για 4 διαφορετικούς τρόπους τοποθέτησης: τα MagicPlates™ μπορούν να τοποθετηθούν είτε απευθείας στη συσκευή σας, είτε αν χρησιμοποιείτε θήκη στο εσωτερικό της θήκης, είτε στην πλάτη της θήκης σας, είτε στο εσωτερικό της συσκευής (ανάμεσα στη μπαταρία και το καπάκι της). Στη συσκευασία παρέχονται δύο MagicPlate™, ένα μικρό και ένα μεγάλο.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

 • Universal βάση στήριξης κατάλληλη για χρήση με smartphones και συσκευές GPS
 • Κατασκευαστής : Scosche
 • Δεν χρησιμοποιεί βεντούζες, κόλλες και ενοχλητικά εκτεινόμενα πλαϊνά, ασύμβατα με όλες τις συσκευές
 • Ασφαλής στήριξη του Magic Mount με ισχυρή ταινία διπλής όψης 3M που αποκολλάται χωρίς να αφήνει υπολείμματα
 • Εγκαταστήστε το μεταλλικό έλασμα Magic Plate στο πίσω μέρος της θήκης ή του καλύμματος της μπαταρίας σας, απευθείας σε μια σκληρή θήκη ή απευθείας στη συσκευή σας.
 • Τοποθετήστε τη συσκευή σας σε οποιαδήποτε γωνία επιθυμείτε εσείς.
 • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Μια βάση χαμηλού προφίλ και δύο μεταλλικά ελάσματα για ευκολότερη στήριξη. Ένα μεγάλο μεταλλικό έλασμα για μεγαλύτερα ή βαρύτερα smartphones και ένα μικρό για ελαφρύτερα smartphone ή άλλου τύπου συσκευές.

 • Συμβατότητα με:
  iPhone
  Samsung Galaxy
  Samsung Galaxy Note
  iPad Pro
  iPad Air (Όλές οι εκδόσεις)
  iPad (4ης γενιάς)
  iPad mini (Όλες οι εκδόσεις)
  iPad (3ης γενιάς)
  iPad (2ης γενιάς)
  iPod touch (5ης γενιάς)
  iPod touch (4ης γενιάς)
  iPod touch (2ης και 3ης γενιάς)
  iPod touch (1ης γενιάς)
  iPod nano
  iPod shuffle
  iPod classic
  Tablet

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 150 g
Τύπος προϊόντος

,

Κατασκευαστής

Χρώμα

Εγγύηση

2 ετών επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας

Υλικό κατασκευής

Δικαίωμα κριτικής έχουν μόνο πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.

Main Menu

Scosche MagicMount Charge 3 Dash – Μαγνητική βάση ασύρματης φόρτισης/στήριξης Smartphone σε χρώμα μαύρο

×